Şükrü Yemenicioğlu İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki : Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin .Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin.Hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın. Hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Biz …Tüm öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerimizin bilgili, becerili ve kendine güvenen fertler olarak yetişmelerine imkan tanımak , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, yeniliklere açık, üreten, ürettiklerini değerlendiren fertler yetiştirmek ve öğrencilerimize 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İstanbul Okullar Arası Karate Şampiyonasında Çınar Ayhan ZİLON 1. , Çağrı KOÇ 2. olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sukruyemeniciogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mahallesi 315. Sokak No 13 Küçükköy/Gaziosmanpaşa/İSTANBUL

Öğrenci :1917
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Hürriyet Mahallesi 315.Sokak No:13 Küçükköy-Gaziosmanpaşa-İSTANBUL

Adres - Hürriyet Mahallesi 315. Sokak No 13 Küçükköy/Gaziosmanpaşa/İSTANBUL

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Gaziosmanpaşa İlçe Merkezine 3 km uzaklıktadır.